Menu
Polévky
1. Cibulačka s krutony a sýrem
Teplý předkrm
2. Cikánská topinka
Ryby
3. Losos přírodní na olivovém oleji250 g
Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko. Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.
Minutky z českých mladých býků
4. Steak ze svíčkové na barevném pepři200 g
Pravá svíčková
5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem200 g
Pravá svíčková
6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek200 g
Pravá svíčková
Minutky z vepřové panenky
7. Medailonky na zeleném pepři150 g
Jen z českých prasátek
8. Řízek Ondráš150 g
Jen z českých prasátek
9. Smažený řízek150 g
Jen z českých prasátek
Minutky z kuřecích prsou
10. Smažený řízek150 g
Sami si vykosťujeme z českých kuřátek
11. Přírodní steak150 g
Sami si vykosťujeme z českých kuřátek
Bezmasá jídla
12. Smažený sýr Eidam100 g
Saláty
13. Šopský salát200 g
Dětská jídla
14. Kuřecí stripsy/ hranolky2 Ks/100g
Pizza
15. Šunková
Šunka, rajčatové sugo, sýr
16. Salámová
Italský salám, rajčatové sugo, sýr
17. Sýrová
Gorgonzola, mozzarella, eidam, parmezán, rajčatové sugo
18. Gladiátor
Slanina, cibule, papričky piri piri, uzený sýr, rajčatové sugo, oregáno
Přílohy
19. Hranolky200 g
20. Krokety200 g
21. Vařené brambory200 g
22. Rýže200 g
23. Čerstvá zelenina200 g
Studené omáčky
24. Tatarská omáčka50 g
25. Kečup50 g
26. Sweet chilli50 g
Pochoutky k pivu a vínu
27. Bohemia Brambůrky70 g