Jídelní lístek

Polévky

1. Cibulačka s krutony a sýrem

Teplý předkrm

2. Cikánská topinka

Ryby

250 g

3. Losos přírodní na olivovém oleji

Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko.

Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.

.

Minutky z českých mladých býků

Pravá svíčková 200 g

4. Steak ze svíčkové na barevném pepři

5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem

6. Tatarský biftek, 5 topinek

Minutky z vepřové panenky

Jen z českých prasátek 150 g

7. Medailonky na žampionech

8. Medailonky na zeleném pepři

9. Řízek Ondráš

10. Smažený řízek

Minutky z kuřecích prsou

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek 150 g

11. Řízek Ondráš

12. Smažený řízek

13. Přírodní steak

14. Kuřecí směs

Noky

200 g

15. Noky s kuřecím masem v sýrové omáčce

Bezmasá jídla

100 g

16. Smažený sýr Eidam

17. Smažený hermelín

Pizza

360 - 490 g

18. Šunková

Šunka, rajčatové sugo, sýr

19. Salámová

Italský salám, rajčatové sugo, sýr

20. Sýrová

Gorgonzola, mozzarella, eidam, parmezán, rajčatové sugo

21. Gladiátor

Slanina, cibule, papričky piri piri, uzený sýr, rajčatové sugo, oregáno

22. Emilia

Slanina, salám, sýr, žampiony, beraní rohy, rajčatové sugo, oregáno

Přílohy

200 g

23. Hranolky

24. Krokety

25. Vařené brambory

26. Rýže

27. Čerstvá zelenina

Studené omáčky

50 g

28. Tatarská omáčka

29. Kečup

30. Sweet chilli

Pochoutky k pivu a vínu

31. Bohemia Brambůrky (70g)

32. Bohemia arašídy solené (100g)

33. Pražené mandle, teplé (50g)

34. Domácí smažené brambůrky, teplé (150g)