Jídelní lístek

Polévky

1. Cibulačka s krutony a sýrem

Teplý předkrm

2. Cikánská topinka

Ryby

250 g

3. Losos přírodní na olivovém oleji

Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko.

Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.

.

Minutky z českých mladých býků

Pravá svíčková 200 g

4. Steak ze svíčkové na barevném pepři

5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem

6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek

Minutky z vepřové panenky

Jen z českých prasátek 150 g

7. Medailonky přírodní

8. Medailonky na zeleném pepři

9. Řízek Ondráš

10. Smažený řízek

Minutky z kuřecích prsou

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek 150 g

11. Řízek Ondráš

12. Smažený řízek

13. Přírodní steak

14. Kuřecí směs

Noky

200 g

15. Noky s kuřecím masem v sýrové omáčce

Těstoviny

200 g

16. Špagety aglio olio peperoncino

Bezmasá jídla

100 g

17. Smažený sýr Eidam

18. Smažený hermelín

Saláty

200 g

19. Šopský salát

Dětská jídla

20. Kuřecí stripsy, hranolky

Pizza

360 - 490 g

21. Šunková

Šunka, rajčatové sugo, sýr

22. Salámová

Italský salám, rajčatové sugo, sýr

23. Sýrová

Gorgonzola, mozzarella, eidam, parmezán, rajčatové sugo

24. Gladiátor

Slanina, cibule, papričky piri piri, uzený sýr, rajčatové sugo, oregáno

Přílohy

200 g

25. Hranolky

26. Krokety

27. Vařené brambory

28. Rýže

29. Čerstvá zelenina

Studené omáčky

50 g

30. Tatarská omáčka

31. Kečup

32. Sweet chilli

Pochoutky k pivu a vínu

33. Bohemia Brambůrky (70g)

34. Pražené mandle, teplé (50g)

35. Domácí smažené brambůrky, teplé (150g)