Jídelní lístek
Polévky
1. Cibulačka s krutony a sýrem
Teplý předkrm
2. Cikánská topinka
Ryby
250 g
3. Losos přírodní na olivovém oleji
Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko.
Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.
.
Minutky z českých mladých býků
Pravá svíčková 200 g
4. Steak ze svíčkové na barevném pepři
5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem
6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek
Minutky z vepřové panenky
Jen z českých prasátek 150 g
7. Medailonky přírodní
8. Medailonky na zeleném pepři
9. Řízek Ondráš
10. Smažený řízek
Minutky z kuřecích prsou
Sami si vykosťujeme z českých kuřátek 150 g
11. Řízek Ondráš
12. Smažený řízek
13. Přírodní steak
14. Kuřecí směs
Noky
200 g
15. Noky s kuřecím masem v sýrové omáčce
Těstoviny
200 g
16. Špagety aglio olio peperoncino
Bezmasá jídla
100 g
17. Smažený sýr Eidam
18. Smažený hermelín
Saláty
200 g
19. Šopský salát
Dětská jídla
20. Kuřecí stripsy, hranolky
Pizza
360 - 490 g
21. Šunková
Šunka, rajčatové sugo, sýr
22. Salámová
Italský salám, rajčatové sugo, sýr
23. Sýrová
Gorgonzola, mozzarella, eidam, parmezán, rajčatové sugo
24. Gladiátor
Slanina, cibule, papričky piri piri, uzený sýr, rajčatové sugo, oregáno