Jídelní lístek

Polévky

1. Cibulačka s krutony a sýrem

Předkrm

2. Játrová paštika, brusinky, opečený toast

Ryby

3. Losos přírodní na olivovém oleji200 g

Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko. Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.

Minutky z českých mladých býků

4. Steak ze svíčkové na barevném pepři200 g

Pravá svíčková

5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem200 g

Pravá svíčková

6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek200 g

Pravá svíčková

Minutky z vepřové panenky

7. Medailonky na zeleném pepři150 g

Jen z českých prasátek

8. Řízek Ondráš150 g

Jen z českých prasátek

9. Smažený řízek150 g

Jen z českých prasátek

Minutky z kuřecích prsou

10. Smažený řízek150 g

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek

11. Přírodní steak150 g

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek

Bezmasá jídla

12. Smažený sýr Eidam100 g

Saláty

13. Šopský salát200 g

Dětská jídla

14. Kuřecí stripsy/ hranolky2 Ks/100g

Pizza

15. Šunková

Šunka, rajčatové sugo, sýr

16. Salámová

Italský salám, rajčatové sugo, sýr

17. Sýrová

Gorgonzola, mozzarella, eidam, parmezán, rajčatové sugo

Přílohy

18. Hranolky200 g

19. Krokety200 g

20. Vařené brambory200 g

21. Rýže200 g

22. Čerstvá zelenina200 g

Studené omáčky

23. Tatarská omáčka50 g

24. Kečup50 g

25. Sweet chilli50 g

Pochoutky k pivu a vínu

26. Bohemia Brambůrky70 g

27. Pražené mandle (teplé)50 g

28. Domácí smažené brambůrky (teplé) se sweet chilli150g