Jídelní lístek

Polévky

1. Polévka dle denní nabídky

Předkrm

2. Játrová paštika, brusinky, opečený toast

Ryby

3. Losos přírodní na olivovém oleji

Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko. Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.

Minutky z českých mladých býků

4. Steak ze svíčkové na barevném pepři

Pravá svíčková

5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem

Pravá svíčková

6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek

Pravá svíčková

Minutky z vepřové panenky

7. Medailonky na zeleném pepři

Jen z českých prasátek

8. Řízek Ondráš

Jen z českých prasátek

9. Smažený řízek

Jen z českých prasátek

Minutky z kuřecích prsou

10. Smažený řízek

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek

11 Přírodní steak

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek

Bezmasá jídla

12. Smažený sýr Eidam

Saláty

13. Šopský salát

Dětská jídla

14. Kuřecí stripsy/ hranolky

Pizza

15. Šunková (Bohemia Clasic)

Šunka, sýr, tomato

16. Salámová (Texas Heat)

Salám, červená cibule, papričky jalapeňos, papričky peperoncici, BBQ omáčka, sýr, tomato

17. Sýrová (Grande Italia)

Eidam, niva, uzený sýr, tomato

Přílohy

18. Hranolky

19. Krokety

20. Vařené brambory

21. Čerstvá zelenina

Studené omáčky

22. Tatarská omáčka

23. Kečup

24. Sweet chilli

25. BBQ omáčka

26. JALAPEÑOS omáčka

27. Česneková omáčka

Pochoutky k pivu a vínu

28. Bohemia Brambůrky

29. Pražené mandle (teplé)

30. Domácí smažené brambůrky (teplé) se sweet chilli

31. Popcorn solený (teplý)