Jídelní lístek
Polévky
1. Cibulačka s krutony a sýrem
Předkrm
2. Játrová paštika, brusinky, opečený toast
Ryby
3. Losos přírodní na olivovém oleji200 g
Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko. Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.
Minutky z českých mladých býků
4. Steak ze svíčkové na barevném pepři200 g
Pravá svíčková
5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem200 g
Pravá svíčková
6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek200 g
Pravá svíčková
Minutky z vepřové panenky
7. Medailonky na zeleném pepři150 g
Jen z českých prasátek
8. Řízek Ondráš150 g
Jen z českých prasátek
9. Smažený řízek150 g
Jen z českých prasátek
Minutky z kuřecích prsou
10. Smažený řízek150 g
Sami si vykosťujeme z českých kuřátek
11. Přírodní steak150 g
Sami si vykosťujeme z českých kuřátek
Bezmasá jídla
12. Smažený sýr Eidam100 g
Saláty
13. Šopský salát200 g
Dětská jídla
14. Kuřecí stripsy/ hranolky2 Ks/100g
Pizza
15. Šunková
Šunka, rajčatové sugo, sýr
16. Salámová
Italský salám, rajčatové sugo, sýr
17. Sýrová
Gorgonzola, mozzarella, eidam, parmezán, rajčatové sugo
Přílohy
18. Hranolky200 g
19. Krokety200 g
20. Vařené brambory200 g
21. Rýže200 g
22. Čerstvá zelenina200 g
Studené omáčky
23. Tatarská omáčka50 g
24. Kečup50 g
25. Sweet chilli50 g
Pochoutky k pivu a vínu
26. Bohemia Brambůrky70 g