Jídelní lístek

Polévky

1. Cibulačka s krutony a sýrem

Teplý předkrm

2. Cikánská topinka

Ryby

3. Losos přírodní na olivovém oleji250 g

Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko. Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.

Minutky z českých mladých býků

4. Steak ze svíčkové na barevném pepři200 g

Pravá svíčková

5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem200 g

Pravá svíčková

6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek200 g

Pravá svíčková

Minutky z vepřové panenky

7. Medailonky na zeleném pepři150 g

Jen z českých prasátek

8. Řízek Ondráš150 g

Jen z českých prasátek

9. Smažený řízek150 g

Jen z českých prasátek

Minutky z kuřecích prsou

10. Smažený řízek150 g

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek

11. Přírodní steak150 g

Sami si vykosťujeme z českých kuřátek

Bezmasá jídla

12. Smažený sýr Eidam100 g

Saláty

13. Šopský salát200 g

Dětská jídla

14. Kuřecí stripsy/ hranolky2 Ks/100g

Pizza

15. Šunková

Šunka, rajčatové sugo, sýr

16. Salámová

Italský salám, rajčatové sugo, sýr

17. Sýrová

Gorgonzola, mozzarella, eidam, parmezán, rajčatové sugo

18. Gladiátor

Slanina, cibule, papričky piri piri, uzený sýr, rajčatové sugo, oregáno

Přílohy

19. Hranolky200 g

20. Krokety200 g

21. Vařené brambory200 g

22. Rýže200 g

23. Čerstvá zelenina200 g

Studené omáčky

24. Tatarská omáčka50 g

25. Kečup50 g

26. Sweet chilli50 g

Pochoutky k pivu a vínu

27. Bohemia Brambůrky70 g

28. Pražené mandle (teplé)50 g

29. Domácí smažené brambůrky (teplé) se sweet chilli150g